dimecres, 20 de setembre del 2017

FESTES DE MISERICÒRDIA
Diumenge 24 VIGÍLIA 

19.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa per anunciar la vigília de la festa, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat. Alhora, des de diferents punts del CENTRE DE LA CIUTAT, sortida del Seguici Festiu de Reus i altres elements. Les figures, els balls i les danses del nostre seguici es passejaran pels carrers i places del centre de la ciutat.

Al acabar anirem a la cercavila del Masclet

                     
Dilluns 25  MARE DE DÉU DE MISERICÒRDIA                      


11.00 h, des de la PLAÇA DE LA PASTORETA, baixada del Seguici Festiu de la ciutat fins al santuari, amb la participació del Ball de Pere Joan Barceló, la Víbria, el Drac, el Basilisc, el Lleó, els Nanos, la Mulassa i els Gegants, el Carrasclet, el Ball de Pastorets, el Ball de Galeres, el Ball de Cavallets, el Ball de Cercolets, el Ball de Prims, el Ball de Valencians, el Ball de Bastons de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic, el Ball de Gitanes, el Cos de Bastoners de l’Orfeó Reusenc, els Xiquets, l’Àliga i la Banda Simfònica de Reus. En arribar al santuari, ballada conjunta de tots els grups del Seguici Festiu.                      

De 17.00 a 19.00 h, davant del SANTUARI, ballades dels Gegants, els Nanos, les danses i el bestiari
                     

Sobre les 20.00 h., 
a l’interior del SANTUARI, l’Àliga de Reus oferirà a la Mare de Déu de Misericòrdia el seu Ball Solemne Curt amb l’acompanyament musical de la Cobla Reus Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.