dijous, 31 de gener del 2013

El Seguici Festiu es desplaça al complert i per primer cop fora de Reus

Es podrà veure a Barcelona amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia

Redacció 30 de gener de  2013
reusdigital.cat seguici festiu Reus
El Seguici Festiu de Reus es pot veure a Barcelona 
El pati del Palau de la Virreina de Barcelona (la Rambla, 99) acollirà, des de l'1 fins al 17 de febrer, els diferents elements del Seguici Festiu de Reus, amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia, de Barcelona. Per primer cop, el Seguici reusenc, que es podrà visitar de les 10 del matí a les 8 del vespre, es desplaça en tot el seu conjunt fora de la capital del Baix Camp.
Aquest està format pel Drac, el Bou, la Víbria, les galeres del Ball de Galeres, la Mulassa, els Gegants de Reus, el Carrasclet, l'Àliga de Reus, els cavallets del Ball de Cavallets, el Basilisc, el Lleó i els Nanos. D'altra banda, els visitants de l'exposició podran veure imatges del Seguici Festiu de Reus en acció, ja sigui durant la Professó o les diferents ballades pels carrers, o la de Lluïment a la plaça del Mercadal.

Signatura d'un conveni de col·laboració entre Reus i Barcelona

El proper dilluns, 11 de febrer, el tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i el regidor de Cultura i Joventut de Reus, Joaquim Sorio, signaran un conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i l'Ajuntament de Reus.
El conveni preveu l'intercanvi entre les dues ciutats de tots aquells elements de cultura tradicional i popular que promoguin el turisme cultural als respectius municipis.

informació extreta de: http://www.reusdigital.cat/index.php?command=show_news&news_id=30210